Åkeri och transportföretag i Backe

Åkerier i Backe

Annons:

I staden Backe finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Backe som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Backe.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Backe som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Backe flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Backe, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Backe

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Backe vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Vängel Timmertransporter AB
Vängel 205
880 50 BACKE


Vängel Entreprenad, AB
Vängel 380
880 50 BACKE


Fjällsjö Åkeri AB
Lasarettsv. 25 B
880 50 BACKE


Vängel Åkeri AB
Vängel 390
880 50 BACKE

Annons:

Information om staden Backe

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Yta: 126,21 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Backe

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Backe varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Backe.

Här hittar du mer information om staden Backe.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Backe som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.