Åkeri och transportföretag i Åsarna

Åkerier i Åsarna

Annons:

I staden Åsarna finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Åsarna som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Jämtland som ligger i närheten av Åsarna.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Åsarna som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Åsarna flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Åsarna, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Åsarna

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Åsarna vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Leanders Åkeri HB
Tallmov. 5
840 31 ÅSARNA


Lundqvist, Bernt Olof
Ringv. 10
840 31 ÅSARNA


Sven-Göran Perssons Åkeri AB
Börtnan 730
840 31 ÅSARNA


Lill-Eriks Åkeri AB
Brånan 576
840 31 ÅSARNA


Roger Näslund Åkeri
Lillsved 166
840 31 ÅSARNA

Annons:

Information om staden Åsarna

Åsarna (Aosan på Bersmaol, äldre stavning Åsarne) är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Åsarne socken i södra Jämtland. Samhället ligger väster om sjön Grannen, som är en del av Ljungan.

Yta: 64,64 hektar
Invånarantal: 268, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Åsarna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Åsarna varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Åsarna.

Här hittar du mer information om staden Åsarna.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Åsarna som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Jämtland.