Åkeri och transportföretag i Våxtorp

Åkerier i Våxtorp

Annons:

I staden Våxtorp finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Våxtorp som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Våxtorp.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Våxtorp som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Våxtorp flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Våxtorp, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Våxtorp

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Våxtorp vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Karlsson, Bengt
Floalt 200
312 98 Våxtorp


Jerry Jönsson
Föreningsg. 1
312 75 VÅXTORP


Svensson, Kenth
Solov. 4
312 75 VÅXTORP


Patrik Carlssons Åkeri AB
Backstigen 1
312 75 VÅXTORP


Kenth Svenssons Åkerier
Solov. 4
312 75 VÅXTORP


Anders Nilssons Förvaltnings AB
Tjäderv. 4
312 75 VÅXTORP

Annons:

Information om staden Våxtorp

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Våxtorp

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Våxtorp varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Våxtorp.

Här hittar du mer information om staden Våxtorp.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Våxtorp som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.