Åkeri och transportföretag i Torup

Åkerier i Torup

Annons:

I staden Torup finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Torup som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Torup.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Torup som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Torup flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Torup, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Torup

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Torup vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Puttes Biz AB
Skattegård 206
314 96 TORUP


Dan Svensson
Givagård Holmen
314 96 TORUP


Oskarströms Specialtransport
Baskered 210
314 98 TORUP


Eriks Bud
Sjögårdsv. 9
314 41 TORUP


Johanssons Åkeri i Torup AB, Bengt
Mjälahult
314 96 TORUP


Torups Skogstransporter AB
Givagård
314 41 TORUP


Silvergärde Fraktbud AB
Björsjö
314 97 Torup

Annons:

Information om staden Torup

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Torup

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Torup varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Torup.

Här hittar du mer information om staden Torup.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Torup som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.