Åkeri och transportföretag i Laholm

Åkerier i Laholm

Annons:

I staden Laholm finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Laholm som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Laholm.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Laholm som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Laholm flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Laholm, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Laholm

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Laholm vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ebbarps Kvarn Åkeri AB
Ebbarps kvarn
312 93 LAHOLM


Svenssons Åkeri i Hasslöv AB
Karupsv. 8
312 97 LAHOLM


Sigurdssons Åkeri AB
Västerleden 18
312 33 LAHOLM


Ulf Lennartssons Åkeri
Sandvad 462
312 95 LAHOLM


Kjellsons Åkeri AB, Arne
Köpinge 42
312 91 LAHOLM


L K Buss AB
Sven Hansons g. 4
312 96 Laholm


Möllans
Möllebo
312 96 Laholm


Persson, Åkeri AB C. W
Tjärbyv. 28
312 35 LAHOLM


NEM Transport AB
Ahla 50
312 93 LAHOLM


Lollos Åkeri AB
Månstorp 157
312 96 Laholm


Nilssons Åkeri i Hallandsås AB
Torp
312 97 LAHOLM


Mikimia AB
Flintarp 151
312 97 LAHOLM

Annons:

Information om staden Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Laholm

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Laholm varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Laholm.

Här hittar du mer information om staden Laholm.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Laholm som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.