Åkeri och transportföretag i Kungsbacka

Åkerier i Kungsbacka

Annons:

I staden Kungsbacka finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kungsbacka som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Kungsbacka.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kungsbacka som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kungsbacka flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kungsbacka, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kungsbacka

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kungsbacka vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Blondie Logistic AB
Kabelg. 5
434 37 KUNGSBACKA


Kungsbacka Åkeri AB
Höglandav. 5
434 95 KUNGSBACKA


Bröderna Svärds Åkeri AB
031 - 789 00 60Anderssons Kran & Entreprenad AB
Stamv. 11
434 97 KUNGSBACKA


Jarl Börjessons Åkeri AB
Hyllan 16
434 42 KUNGSBACKA


Viavest AB
Hantverksg. 36
434 42 KUNGSBACKA


VIAVEST AB / Kungsbacka Lastbilcentral
Hantverksg. 36
434 42 KUNGSBACKA


Magnusson O Söner HB
Stegatorp
434 98 Kungsbacka

Annons:

Information om staden Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kungsbacka

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kungsbacka varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kungsbacka.

Här hittar du mer information om staden Kungsbacka.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kungsbacka som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.