Åkeri och transportföretag i Halmstad

Åkerier i Halmstad

Annons:

I staden Halmstad finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Halmstad som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Halmstad.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Halmstad som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Halmstad flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Halmstad, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Halmstad

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Halmstad vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Harplinge Transport AB
Fräsareg. 6
302 62 HALMSTAD


Ekströms Åkeri, L AB
Skyttev. 26
302 44 HALMSTAD


Eliaexpress
Ryttarev. 6
302 62 HALMSTAD


HB-Transport - Halmstad Bärarelag AB
Spikg. 22
302 44 HALMSTAD


Trönninge Åkeri AB
Rörv. 6 H
302 65 Halmstad


Sundins Åkeri Halmstad
Smultronv. 18
302 93 HALMSTAD


Mattias Stendahl Åkeri AB
Industriv. 3 A
302 41 Halmstad


Ilbudet i Halland AB
Transportvägen 5
302 30 Halmstad


Pressfrakt i Laholm AB
Sadelv. 14
302 62 HALMSTAD


Bulk & Tank Halmstad AB
Björkås Kråkahytta 345
305 94 HALMSTAD


Paketbudet i Halmstad AB
Fräsareg. 1
302 62 HALMSTAD


Petterssons Miljöåkeri AB
Slipareg. 13
302 62 HALMSTAD

Annons:

Information om staden Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Halmstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Halmstad varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Halmstad.

Här hittar du mer information om staden Halmstad.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Halmstad som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.