Åkeri och transportföretag i Falkenberg

Åkerier i Falkenberg

Annons:

I staden Falkenberg finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Falkenberg som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Falkenberg.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Falkenberg som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Falkenberg flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Falkenberg, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Falkenberg

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Falkenberg vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Flaktransporter Falkenberg
Kilav. 40
311 94 FALKENBERG


Lenro Åkeri AB
Rönnåsv. 11
311 95 Falkenberg


Thunmans Åkeri AB
Skrea Stationsv. 4
311 72 FALKENBERG


Åkericentralen i Falkenberg
Torsholm 125
311 94 FALKENBERG


Falkenbergs Bud & Flyttningsbyrå AB
Cementv. 3
311 32 FALKENBERG


Sv-Teknik AB
Kvekatorpsv. 24
311 32 FALKENBERG


LJ Transport AB
Stampens v. 5
311 40 Falkenberg


Andreasson
Skogsv. 73
311 41 FALKENBERG

Annons:

Information om staden Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Falkenberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Falkenberg varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Falkenberg.

Här hittar du mer information om staden Falkenberg.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Falkenberg som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.