Åkeri och transportföretag i Ätran

Åkerier i Ätran

Annons:

I staden Ätran finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ätran som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Ätran.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ätran som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ätran flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ätran, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ätran

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ätran vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

H & J Anderssons Transport AB
0346 - 604 06Ätrans Åkeri AB
070 - 516 10 05Ätrans Transport AB
0346 - 603 51Svetstrans i Ätran AB
070 - 541 16 39Holger Och Johnnys Åkeri
Jamo Flistransport AB
0346 - 600 42Jamo Transport
0346 - 605 62


Annons:

Information om staden Ätran

Ätran är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län. Genom orten rinner ån med samma namn. Orten är omgiven av ett skogrikt landskap med en del sjöar. Orten växte upp som ett stationssamhälle i slutet av 1800-talet. Redan 1887 nådde linjen Fegen–Ätrans Järnväg orten

Yta: 67,58 hektar
Invånarantal: 417, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ätran

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ätran varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ätran.

Här hittar du mer information om staden Ätran.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ätran som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.