Åkeri och transportföretag i Åsa

Åkerier i Åsa

Annons:

I staden Åsa finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Åsa som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Åsa.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Åsa som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Åsa flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Åsa, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Åsa

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Åsa vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Larsson Söner Åkeri AB, Stig
Dennis Lindqvists Åkeri
Stockrosv. 1
439 52 ÅSA


Yatzek AB
Åsa Bäckv. 69 D
439 54 ÅSA


Hulelyckans Åkeri AB
Åsa Rundv. 11
439 55 åsa


Henrik Arvidsson
Gotthards v. 17 D
439 52 ÅSA


Percy Jodin Åkeri AB
Åsabergsv. 10
439 55 åsa


Movingtime Kungsbacka AB
Atosv. 15
439 55 åsa


Träemballage Kba AB
Hästholmsv. 35
439 53 åsa


Kullaviks Transport AB
Kålelundsv. 21
439 52 ÅSA


Hjalmarsson Åkeri AB, Bo
Näsbergsv. 101
439 55 åsa

Annons:

Information om staden Åsa

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Åsa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Åsa varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Åsa.

Här hittar du mer information om staden Åsa.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Åsa som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.