Åkeri och transportföretag i Älvsered

Åkerier i Älvsered

Annons:

I staden Älvsered finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Älvsered som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Halland som ligger i närheten av Älvsered.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Älvsered som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Älvsered flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Älvsered, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Älvsered

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Älvsered vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

AB Gert Nilsson & Söner
Ålyckev. 13
311 63 älvsered


HB Gert Nilssons Gräv & Transport
Ålyckev. 13
311 63 älvsered


K-E Johanssons Åkeri AB
Rydsv. 5
311 63 älvsered


Berglunds Åkeri AB, CB
Darhult 305
311 63 älvsered


Bengt Bengtssons +keri
Västergårdsv. 17
311 63 älvsered


Per-Åkes Åkeri AB
Skogshemsv. 4
311 63 älvsered


Älvsereds Åkeri AB
Rydsv. 5
311 63 älvsered

Annons:

Information om staden Älvsered

Älvsered är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Älvsereds socken, belägen 5 mil norr om Falkenberg och 4 mil söder om Svenljunga, och genomrinns av Högvadsån. Samhället är den sydligaste tätorten i Västergötland och den nordligaste i Falkenbergs kommun.

Yta: 98,50 hektar
Invånarantal: 433, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Älvsered

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Älvsered varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Älvsered.

Här hittar du mer information om staden Älvsered.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Älvsered som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Halland.