Åkeri och transportföretag i Stånga

Åkerier i Stånga

Annons:

I staden Stånga finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Stånga som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Stånga.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Stånga som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Stånga flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Stånga, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Stånga

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Stånga vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Gustavsson Conny Åkeri
Burs Bandlunde 424
623 49 STÅNGA


Fredriksson, Elinor
Stånga Sutarve 837
623 60 Stånga


Nygrens Åkeri AB, Tommy
Etelhems Annex 476
623 74 STÅNGA


Vikstaar Konsult KB
När Haltarve 253
623 48 Stånga

Annons:

Information om staden Stånga

Stånga är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 50 km söder om centralorten Visby.

Yta: 104,76 hektar
Invånarantal: 317, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Stånga

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Stånga varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Stånga.

Här hittar du mer information om staden Stånga.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Stånga som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gotland.