Åkeri och transportföretag i Slite

Åkerier i Slite

Annons:

I staden Slite finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Slite som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Slite.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Slite som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Slite flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Slite, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Slite

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Slite vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Snäckerströms Mark O Avlopp
Skyttev. 12
624 49 Slite


Friström Åkeri AB, Magnus
Othem Stenstugu 513
624 46 SLITE


J. Hultmans Entreprenad AB
Lännav. 30
624 49 Slite


Avl Transporter AB
Bäl Gute 209
624 34 Slite


Bert-Oves Åkeri & Schakt
Gothem Malmunde 206
624 30 Slite

Annons:

Information om staden Slite

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Slite

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Slite varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Slite.

Här hittar du mer information om staden Slite.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Slite som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gotland.