Åkeri och transportföretag i Romakloster

Åkerier i Romakloster

Annons:

I staden Romakloster finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 9 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Romakloster som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Romakloster.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Romakloster som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Romakloster flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Romakloster, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Romakloster

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Romakloster vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Roma Grus AB
Lokstallsg. 8
622 54 Romakloster


Jero Skogstransport AB
Hantverksg. 9
622 54 Romakloster


Motor Cycle Madness AB
Hörsne Norrbys 517
622 58 Romakloster


Pjmk Per Johansson Marin Konsult AB
Guldrupe Hallbjäns 126
622 34 Romakloster


Wahlgrens Djurtransport AB
Hörsne smiss
622 58 Romakloster


J Holmbergs Åkeri AB
Lokstallsg. 8
622 54 Romakloster


Gotlands Bilbärgning AB
Halla Högbro 213
622 52 Romakloster


Bernt Gräsmans Transport AB
Vänge Hägvalds 345
622 36 Romakloster


Ölkroga Entreprenad
Bara Hallgårds 507
622 58 Romakloster

Annons:

Information om staden Romakloster

Roma är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på öns mellersta del. Tätorten ligger på gränsen mellan två socknar, med halva tätorten i Roma socken och andra halvan i Björke socken. Norr om Roma ligger Roma kungsgård och Roma klosterruin.

Yta: 125,63 hektar
Invånarantal: 913, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Romakloster

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Romakloster varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Romakloster.

Här hittar du mer information om staden Romakloster.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Romakloster som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gotland.