Åkeri och transportföretag i Ljugarn

Åkerier i Ljugarn

Annons:

I staden Ljugarn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljugarn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Ljugarn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljugarn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljugarn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljugarn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljugarn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljugarn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ljunggrens Åkeri AB
Lau Fie 290
623 62 Ljugarn


Ljugarns Schakt & Transport AB
Alskog Rommunds 200
623 64 Ljugarn


Björn & Majlis AB
Strandridarev. 8
623 65 LJUGARN

Annons:

Information om staden Ljugarn

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljugarn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljugarn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljugarn.

Här hittar du mer information om staden Ljugarn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljugarn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gotland.