Åkeri och transportföretag i Klintehamn

Åkerier i Klintehamn

Annons:

I staden Klintehamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Klintehamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Klintehamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Klintehamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Klintehamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Klintehamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Klintehamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Klintehamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Transport & Reklam Gotland AB
N. Kustv. 3
623 77 Klintehamn


Almgrens Grus & Åkeri, AB E
Fröjel Ansarve 521
623 55 Klintehamn


P Lybergs Åkeri AB
Djurgårdslundsv. 14
623 77 Klintehamn


L Larsson Åkeri
Klinte Robbjäns 819
623 76 KLINTEHAMN


Solbo Bilservice AB
Herlitzg. 4
623 77 Klintehamn


Almgren Einar
Fröjel Ansarve 521
623 55 Klintehamn


Gillerfors Åkeri AB
Hejde Kvie 623
623 75 Klintehamn


Gillerfors Åkeri AB
Kvie Hejde
623 75 Klintehamn


Randi Transport AB
Sanda Runne 427 C
623 79 Klintehamn


Jan Johannesson
Loggarve 201
623 76 KLINTEHAMN

Annons:

Information om staden Klintehamn

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Klintehamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Klintehamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Klintehamn.

Här hittar du mer information om staden Klintehamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Klintehamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gotland.