Åkeri och transportföretag i Fårösund

Åkerier i Fårösund

Annons:

I staden Fårösund finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Fårösund som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gotland som ligger i närheten av Fårösund.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Fårösund som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Fårösund flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Fårösund, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Fårösund

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Fårösund vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Transportpartner Gotland
Stuxv. 1
624 62 FÅRÖSUND


Bunge Frakt Fårösund
Strandv. 20
624 62 FÅRÖSUND


Tryggve Karlssons Åkeri AB
Bunge Hägur 139
624 64 FÅRÖSUND

Annons:

Information om staden Fårösund

Fårösund är den nordligaste tätorten i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 56 km norr om Visby. Fårösund ligger vid havet med utsikt mot Fårö och är välbesökt av turister på sommaren, men ett lugnt och stilla samhälle under hösten, vintern och våren.

Yta: 289,20 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Fårösund

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Fårösund varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Fårösund.

Här hittar du mer information om staden Fårösund.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Fårösund som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gotland.