Åkeri och transportföretag i Viksjöfors

Åkerier i Viksjöfors

Annons:

I staden Viksjöfors finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 3 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Viksjöfors som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gävleborg som ligger i närheten av Viksjöfors.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Viksjöfors som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Viksjöfors flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Viksjöfors, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Viksjöfors

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Viksjöfors vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Sandres Åkeri AB
Söderomsjön 549
828 95 Viksjöfors


Enskild Firma G Söders Åkeri
Mållångssta 181
828 95 Viksjöfors


Stefans Åkeri AB
Viksjöforsv. 206
828 95 Viksjöfors

Annons:

Information om staden Viksjöfors

Viksjöfors är en tätort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Artisten Håkan Berg och landslagsspelaren i fotboll, Jenny Hjohlman, kommer från Viksjöfors.

Yta: 63,39 hektar
Invånarantal: 244, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Viksjöfors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Viksjöfors varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Viksjöfors.

Här hittar du mer information om staden Viksjöfors.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Viksjöfors som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gävleborg.