Åkeri och transportföretag i Söderhamn

Åkerier i Söderhamn

Annons:

I staden Söderhamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 10 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Söderhamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gävleborg som ligger i närheten av Söderhamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Söderhamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Söderhamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Söderhamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Söderhamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Söderhamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Trailerkonsult, Söderhamns
Milstensv. 7
826 91 SÖDERHAMN


Hellströms Möbelexpress AB
Säter 867
826 91 SÖDERHAMN


Åke Norman Entreprenad I Söderhamn AB
070 - 677 71 00Söderhamns Trailerkonsult AB
Milstensv. 7
826 91 SÖDERHAMN


Gustavsson Transport Söderhamn AB, B.T.
Götg. 8
826 32 Söderhamn


Ina Frakt AB
Ina 211
826 91 SÖDERHAMN


King Pin Truckers AB
Sjötullg. 76
826 50 Söderhamn


RB Frakt AB
070 - 519 59 65Hille Transport AB
Malenedal 693
826 91 SÖDERHAMN


GMT Gävleborgs Maskin & Transportcentral AB
Blötängsv. 12
826 40 SÖDERHAMN

Annons:

Information om staden Söderhamn

Söderhamn är en tätort i Sverige, tillika centralort i Söderhamns kommun. Orten är belägen i Gävleborgs län och i landskapet Hälsingland med Bottenhavet i öster.

Yta: 1 053,26 hektar
Invånarantal: 11761, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Söderhamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Söderhamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Söderhamn.

Här hittar du mer information om staden Söderhamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Söderhamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gävleborg.