Åkeri och transportföretag i Österfärnebo

Åkerier i Österfärnebo

Annons:

I staden Österfärnebo finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Österfärnebo som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gävleborg som ligger i närheten av Österfärnebo.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Österfärnebo som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Österfärnebo flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Österfärnebo, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Österfärnebo

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Österfärnebo vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Mipo AB
Färnebov. 852
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Björn Persson
Balstav. 9
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Halonen, Jonas
Sixbov. 26
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Tommy Olsson Åkeri
Grönsinkav. 98
810 20 ÖSTERFÄRNEBO


Gert Gustafsson Åkeri
Färnebov. 809
810 20 ÖSTERFÄRNEBO

Annons:

Information om staden Österfärnebo

Österfärnebo är en tätort i Sandvikens kommun och kyrkbyn i Österfärnebo socken. I Österfärnebo ligger Österfärnebo kyrka, Färnebo folkhögskola och Lundgrens bageri. Strax utanför finns Koversta Gammelby som är en oskiftad radby.

Yta: 116,33 hektar
Invånarantal: 483, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Österfärnebo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Österfärnebo varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Österfärnebo.

Här hittar du mer information om staden Österfärnebo.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Österfärnebo som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gävleborg.