Åkeri och transportföretag i Ljusdal

Åkerier i Ljusdal

Annons:

I staden Ljusdal finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 12 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Ljusdal som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gävleborg som ligger i närheten av Ljusdal.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Ljusdal som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Ljusdal flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Ljusdal, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Ljusdal

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Ljusdal vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Jofab Åkeri AB
Björkhamrev. 1
827 35 Ljusdal


Bussgods Gävleborg AB
N. Järnvägsg. 50
827 32 LJUSDAL


GMT Gävleborgs Maskin & Transportcentral AB
Stavsätter Färilav. 1
827 94 LJUSDAL


Fahlanders Åkeri & Återvinningsanläggning
Rattgatan 12
827 35 Ljusdal


Lars Pers Åkeri AB
Kaptensg. 4 C
827 32 LJUSDAL


Frohms Åkeri HB
S. Sjöbov. 23
827 31 Ljusdal


Åke Zetterman Entr.
G. Ygsbov. 3
827 91 Ljusdal


Boströms Åkeri AB, Arne
Lantmätarg. 1 C
827 30 LJUSDAL


Nybergs Åkeri AB, L & B
Skogstav. 15
827 91 Ljusdal


Johansson Anders, Ljusdahl AB
Hotellg. 20 A
827 32 LJUSDAL


Svenssons Verkstad och Entreprenad AB, Micke
Plåtslagarg. 6
827 35 Ljusdal


C Erikssons Taxi AB
Kedjeg. 6
827 31 Ljusdal

Annons:

Information om staden Ljusdal

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Ljusdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Ljusdal varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Ljusdal.

Här hittar du mer information om staden Ljusdal.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Ljusdal som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gävleborg.