Åkeri och transportföretag i Alfta

Åkerier i Alfta

Annons:

I staden Alfta finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Alfta som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Gävleborg som ligger i närheten av Alfta.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Alfta som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Alfta flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Alfta, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Alfta

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Alfta vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Alfta Frakt AB
Gammelgårdsv. 7
822 92 ALFTA


Hali Transport AB
Runemov. 21
822 92 ALFTA


Br. Jonassons Åkeri AB
Nordanåg. 6
822 31 Alfta


Alfta Maskinservice, AB
Runemov. 21
822 92 ALFTA


Jofrakt, AB
Gäddvik 124
822 92 ALFTA


Jotra, AB
Gäddvik 124
822 92 ALFTA


Alfta Frakt Distribution AB
Gammelgårdsv. 7
822 92 ALFTA


Kjell Sandfors Jordbruksentreprenader AB
Storsveden 138
822 91 Alfta


Perssons Entreprenad i Bollnäs AB
Gammelgårdsv. 7
822 92 ALFTA


Andersson HB, Bröderna
Norrby 350
822 92 ALFTA


J Forslindhs Transport, AB
Långhed 793
822 92 ALFTA

Annons:

Information om staden Alfta

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Alfta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Alfta varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Alfta.

Här hittar du mer information om staden Alfta.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Alfta som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Gävleborg.