Åkeri och transportföretag i Smedjebacken

Åkerier i Smedjebacken

Annons:

I staden Smedjebacken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Smedjebacken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Smedjebacken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Smedjebacken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Smedjebacken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Smedjebacken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Smedjebacken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Smedjebacken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Berga Åkeri AB
Industriv. 4
777 34 Smedjebacken


Stig Andersson Åkeri
Torrbo 72
777 90 Smedjebacken


Firma Per Åke Johansson Transport & Maskin- Förs
Lillängsv. 18
777 90 Smedjebacken


Edmund Jacobssons Åkeri AB
Andersundsv. 3
777 90 Smedjebacken


Pba Åkeri AB
Skolg. 14
777 31 SMEDJEBACKEN


Morgårdshammars Åkeri AB
Värnbov. 23
777 51 SMEDJEBACKEN


HB Hs Däck & Motor
Vilmorv. 28
777 91 SMEDJEBACKEN


Smedjebackens Åkeri AB
0240 - 753 93Erikssons åkeri AB, H-E
Omv. 11
777 33 SMEDJEBACKEN


Leifs Allväg Service
Tvillingv. 6
777 33 SMEDJEBACKEN


Engströms Åkeri AB, P
Vargstigen 8
777 34 Smedjebacken

Annons:

Information om staden Smedjebacken

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Smedjebacken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Smedjebacken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Smedjebacken.

Här hittar du mer information om staden Smedjebacken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Smedjebacken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Dalarna.