Åkeri och transportföretag i Säter

Åkerier i Säter

Annons:

I staden Säter finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Säter som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Säter.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Säter som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Säter flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Säter, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Säter

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Säter vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Bäckes Gräv AB
Skogsstigen 27
783 31 SÄTER


Andersson, Mats Ove
Kampv. 1
783 35 SÄTER


Anders Bergströms Åkeri AB
Dahlanders v. 6
783 31 SÄTER


Sweden Music Group Events AB
Falkgränd 6 A
783 31 SÄTER

Annons:

Information om staden Säter

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Priser för åkeri och speditörer i Säter

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Säter varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Säter.

Här hittar du mer information om staden Säter.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Säter som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Dalarna.