Åkeri och transportföretag i Sälen

Åkerier i Sälen

Annons:

I staden Sälen finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Sälen som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Sälen.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Sälen som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Sälen flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Sälen, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Sälen

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Sälen vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Ryens Skogsmaskiner AB
Högstrand 762
780 67 SÄLEN


Bergmans Transporter I Sälen AB
Lispasätra 51
780 67 SÄLEN


Fjällinvest AB
Fjällv. 25
780 67 SÄLEN


Ove Linds Åkeri AB
Västsidan
780 67 SÄLEN

Annons:

Information om staden Sälen

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Sälen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Sälen varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Sälen.

Här hittar du mer information om staden Sälen.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Sälen som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Dalarna.