Åkeri och transportföretag i Enviken

Åkerier i Enviken

Annons:

I staden Enviken finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 8 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Enviken som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Enviken.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Enviken som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Enviken flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Enviken, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Enviken

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Enviken vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Johansson Åkerström Transport AB
Marnäsv. 3
790 26 Enviken


Åkerström, Hans Göran
Yttertänger 268
790 26 Enviken


Jöro Transport AB
Lamborn 96
790 26 Enviken


C, Fröbom Entreprenad
Klockarnäs 83
790 26 Enviken


Göte Spånberg AB
Tängerv. 9
790 26 Enviken


Liss Åkeri, AB
Bingsjö Finnbackav. 13
790 26 Enviken


F:A Conny Persson
Bingsjö Dådransv. 15
790 26 Enviken


Raymond Wass Åkeri AB
Övertänger 160
790 26 Enviken

Annons:

Information om staden Enviken

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Yta: 124,59 hektar
Invånarantal: 609, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Enviken

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Enviken varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Enviken.

Här hittar du mer information om staden Enviken.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Enviken som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Dalarna.