Åkeri och transportföretag i Dala-Husby

Åkerier i Dala-Husby

Annons:

I staden Dala-Husby finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 4 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Dala-Husby som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Dala-Husby.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Dala-Husby som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Dala-Husby flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Dala-Husby, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Dala-Husby

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Dala-Husby vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

AG Snickeri & Allt I Allo
Sundfiske 60
776 97 Dala


Dala-Husby Åkeri AB
Näs Kungsgård 5
776 96 DALA-HUSBY


Dala Husby Åkeri AB
Näs Kungsgård 5
776 96 DALA-HUSBY


Arvidssons Åkeri AB, Stig
Klippanv. 6
776 97 Dala

Annons:

Information om staden Dala-Husby

Husby (även Dala-Husby) är en tätort i Hedemora kommun och kyrkbyn i Husby socken som är en av Dalarnas äldsta bondebygder. Tätorten Husby omfattar bland annat Övernora, Salmakarbo, Ytternora, Smedby, Koberga, Djusa, Berga, Källsbyn och Lundbo. Smedby är ortskärnan och det är där kyrkan ligger.

Yta: 70,36 hektar
Invånarantal: 256, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Dala-Husby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Dala-Husby varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Dala-Husby.

Här hittar du mer information om staden Dala-Husby.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Dala-Husby som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Dalarna.