Åkeri och transportföretag i Bjursås

Åkerier i Bjursås

Annons:

I staden Bjursås finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 6 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Bjursås som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Dalarna som ligger i närheten av Bjursås.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Bjursås som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Bjursås flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Bjursås, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Bjursås

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Bjursås vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

NS Transport AB
Haganäs 3
790 21 Bjursås


Niclas Sjöblom Transport AB
Haganäs 3
790 21 Bjursås


Bjursås Transport
Borisa 22
790 21 Bjursås


Bjursås Service & Entreprenad AB
Trollstigen 2
790 21 Bjursås


Swanströms Åkeri AB, Å
Romgården
790 21 Bjursås


Dahlströms Transport AB
Skarpsvedsv. 16
790 21 Bjursås

Annons:

Information om staden Bjursås

Bjursås är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Bjursås socken, belägen mellan Falun och Rättvik i Dalarna runt Dössberget. Orten har mycket skog omkring sig och även många sjöar, bland annat Bjursen och den stora sjön Rogsjön.

Yta: 324,78 hektar
Invånarantal: 1839, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Bjursås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Bjursås varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Bjursås.

Här hittar du mer information om staden Bjursås.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Bjursås som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Dalarna.