Åkeri och transportföretag i Olofström

Åkerier i Olofström

Annons:

I staden Olofström finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 15 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Olofström som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Olofström.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Olofström som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Olofström flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Olofström, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Olofström

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Olofström vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Nordströms Åkeri AB
Kopparemålav. 51
293 91 OLOFSTRÖM


Bröderna Björklunds Grus AB
Skrivarehagsv. 18 -8
293 93 OLOFSTRÖM


Niclas Nordströms Åkeri Och Transport I Olofström AB
Kopparemålav. 51
293 91 OLOFSTRÖM


Sandahls Fulload
Lönsbodav. 345
293 91 OLOFSTRÖM


Inge Mattsson M.E.F.
Slåtterv. 9
293 93 OLOFSTRÖM


Raino Parkkinen Åkeri AB
Håkantorpsv. 329
293 93 OLOFSTRÖM


Holje Företagstjänst AB
Lönsbodav.
293 91 OLOFSTRÖM


Olas Transport I Gränum AB
Slåtterv. 8
293 93 OLOFSTRÖM


Holje Servicepartner
Box 16
293 21 Olofström


Linjefrakt AB
Anton Håkanssons Åkeri AB
Vilshultsv. 91
293 91 OLOFSTRÖM


Tg 59 Transport AB
Hjortronv. 15
293 41 Olofström


Linjefrakt Åkeri AB
Nytebodavägen 31-82
293 91 OLOFSTRÖM


Heikkilä Åkeri, Sampo
Petreplan 6
293 32 Olofström


Henriks Dragbil AB
Bondev. 33
293 93 OLOFSTRÖM

Annons:

Information om staden Olofström

Olofström (förr Holje by) är en tätort i nordvästra Blekinge och centralort i Olofströms kommun, Blekinge län. Olofström har vuxit upp kring Petrefors bruk, ett järnbruk som anlades 1735.

Yta: 704,42 hektar
Invånarantal: 7327, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Olofström

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Olofström varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Olofström.

Här hittar du mer information om staden Olofström.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Olofström som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Blekinge.