Åkeri och transportföretag i Karlskrona

Åkerier i Karlskrona

Annons:

I staden Karlskrona finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Karlskrona som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Karlskrona.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Karlskrona som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Karlskrona flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Karlskrona, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Karlskrona

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Karlskrona vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Åkericentralen i Karlskrona
Silverv. 14
371 50 Karlskrona


Linjebud i Karlskrona AB
Gullbernav. 17
371 47 Karlskrona


Karlskrona Flytt & Transport AB
Intagsv. 3
371 46 KARLSKRONA


Dahls Kran & Transport AB
Tennv. 11 A
371 50 Karlskrona


Bucargo AB
Gullbernav. 23 B
371 47 Karlskrona

Annons:

Information om staden Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Karlskrona

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Karlskrona varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Karlskrona.

Här hittar du mer information om staden Karlskrona.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Karlskrona som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Blekinge.