Åkeri och transportföretag i Karlshamn

Åkerier i Karlshamn

Annons:

I staden Karlshamn finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 11 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Karlshamn som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Karlshamn.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Karlshamn som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Karlshamn flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Karlshamn, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Karlshamn

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Karlshamn vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Transporttjänst Blekinge AB
S. Stillerydsv. 64
374 31 KARLSHAMN


E:22ans Flytt & Bud Express AB
Högadalsv. 15
374 41 Karlshamn


Direkt Logistik & Transport Sverige AB
Gröna v. 5
374 32 Karlshamn


Blekinge Budtjänst AB
Tenngränden 4
374 31 KARLSHAMN


Åkessons Bärgningsbolag AB
S. Stillerydsv. 84
374 31 KARLSHAMN


Le Ni Transport
Nyponv. 18
374 40 KARLSHAMN


DFDS Logistics Karlshamn AB
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


Karlshamns Transport&Hantering AB
Östersjöv. 10
374 31 KARLSHAMN


K N S-Bilfrakt AB
Tenngränden 4
374 31 KARLSHAMN


Karlshamn Express AB
Munkahusv.
374 31 KARLSHAMN


FoodTankers
Knutsbergsv. 1
374 93 KARLSHAMN

Annons:

Information om staden Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Karlshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Karlshamn varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Karlshamn.

Här hittar du mer information om staden Karlshamn.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Karlshamn som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Blekinge.