Åkeri och transportföretag i Kallinge

Åkerier i Kallinge

Annons:

I staden Kallinge finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 7 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Kallinge som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Kallinge.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Kallinge som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Kallinge flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Kallinge, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Kallinge

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Kallinge vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Olssons Transporter AB
Fabriksv. 3
372 52 Kallinge


Jonas Teknik & Transport AB
Ettebrov. 13
372 92 Kallinge


Karlskrona Expressbyrå, AB
Fabriksv. 4
372 52 Kallinge


Möljeryds Schakt O Transport AB
Möljeryd 170
372 92 Kallinge


Fröjdadals Åkeri AB
Fröjdadalsv. 23
372 92 Kallinge


Pölles Bygg och Transport
Nämndemansv. 42
372 51 KALLINGE


Frakttjänst i Blekinge AB
Bredåkrav. 24
372 50 Kallinge

Annons:

Information om staden Kallinge

Kallinge är en tätort och brukssamhälle i Ronneby kommun i Blekinge, belägen vid E22:an strax norr om Ronneby. På orten ligger F 17 Kallinge flygflottilj, denna delas med Ronneby flygplats.

Yta: 485,46 hektar
Invånarantal: 4 561, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Kallinge

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Kallinge varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Kallinge.

Här hittar du mer information om staden Kallinge.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Kallinge som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Blekinge.