Åkeri och transportföretag i Jämshög

Åkerier i Jämshög

Annons:

I staden Jämshög finns det ett antal olika åkerier och transportföretag att välja mellan (sammanlagt 5 styck). Om det skulle vara så att du inte hittar ett lämpligt transportföretag eller åkeri i Jämshög som uppfyller dina behov rekommenderar vi att du tar kontakt med något åkeri i en annan stad i Blekinge som ligger i närheten av Jämshög.

Adress, telefonnummer samt länkar till alla åkerier och transportföretag som finns i Jämshög som sysslar med lastbilar, frakt av varor och åkerier hittar du en bit ner på sidan.

Innan du tar kontakt med ett åkeri eller lastbilsföretag rekommenderar vi dig att ta reda på ett antal saker relaterat till det som du vill få hjälp med att transportera. T.ex. hur många m2 rör det sig om och vad väger din frakt? Du behöver veta var dina varor ska hämtas, vilken väg du vill att lastbilen ska köra samt när din transport av varor behöver vara framme. Med tanke på transportförsäkringen så behöver du också känna till värdet på varan eller varorna samt dess ömtålighet.

Det finns i omgivningarna till Jämshög flera alternativa åkerier, transportföretag och lastbilsfirmor att välja mellan. Vi rekommenderar att du tar kontakt med ett flertal åkerier i Jämshög, samt eventuellt närliggande städer, för att få reda på vilket transportföretag som passar dig bäst.

Åkerier i Jämshög

Nedan hittar du vår lista över alla åkerier och transportföretag i Jämshög vilka kan hjälpa dig med transport av varor.

Inge Mattssons Åkeri AB
Hässlehultsv. 148
293 92 Jämshög


Östafors Godstransporter
Ljungrydav. 289
293 72 Jämshög


Holje Åkeri AB
Rosenhillsv. 9
293 73 JÄMSHÖG


Knislinge Godstransport AB
Ljungrydav. 289
293 72 Jämshög


Ljungryda Transport AB
Ljungrydav. 289
293 72 Jämshög

Annons:

Information om staden Jämshög

Jämshög är en tätort i Olofströms kommun och kyrkby i Jämshögs socken i Blekinge län. Jämshög ligger vid Holjebanan och Sölvesborg-Olofström-Älmhults Järnväg.

Yta: 162,34 hektar
Invånarantal: 1494, år 2010

Priser för åkeri och speditörer i Jämshög

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster, frakter och transporter som erbjuds av speditörer och åkare i Jämshög varierar en hel del rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika transportföretag och ber om deras aktuella prisuppgifter. På så vis kan du själv jämföra fraktkostnaderna för olika material och ta bästa beslutet när du ska välja åkeri i Jämshög.

Här hittar du mer information om staden Jämshög.
Annons:

Hittar du ingen åkare och transportföretag i Jämshög som passar dig? Titta på vidare efter åkeri i någon annan del av Blekinge.